Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier:
Home
Activiteiten
Zwemmen Bowlen Midgetgolf Fietsen Golfen Kanoën Fun & Entertainment Indoorspeeltuin

Ooghduyne is plezier voor iedereen!

In een sportieve bui? Zin om erop uit te trekken, de omgeving te verkennen? Of wil je gewoon iets gezelligs doen met het gezin, familie of vrienden? Bij Ooghduyne is altijd van alles te beleven. Binnen en buiten, voor jong en oud. Ontdek de kop van Noord-Holland eens op de fiets of vanaf het water. Ga lekker zwemmen, bowlen of midgetgolfen met de kids, of verbeter jouw swing op Golfbaan Ooghduyne. Klik voor meer informatie op de activiteit van jouw keuze en laat de voorpret beginnen.


Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Als ik bij oogduyne kom heb ik meteen een vakantiegevoel. Op loopafstand van het strand en op het park volop vertier. Onze kinderen vinden het fantastisch. Het zwembad met glijbaan, de bowling, indoor speelplek, airtrampoline en dit alles in een omgeving waar het als ouder ook goed toeven is. De inrichting is nl erg gezellig met veel natuurlijke materialen en helemaal van nu. Het zwembad heeft lekkere houten loungestoelen met kussens wat een gevoel van luxe geeft. Ook het restaurant ziet er knus uit. Kortom wij komen vaker.


- Paula, Ten boer -

Lees alle reviews