Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier: Home
Reviewpagina

Wat onze gasten zeggen

Ben je benieuwd naar wat onze gasten te vertellen hebben over hun ervaringen bij Golf & Beach Resort Ooghduyne? Je kunt het hier lezen. Wil je zelf iets delen over jouw ervaringen? Vertel het ons en laat je bericht hier achter.

Ooghduyne Beoordelingen

8,2 (van 1-10)

Gebaseerd op: 26 gastbeoordelingen
Meest recente beoordeling: 10-01-2018

Scoreverdeling

Service (1-10) 8,1
Kindvriendelijk (1-10) 8,3
Prijs-kwaliteitverhouding (1-10) 8,0
Bereikbaarheid (1-10) 8,3
Sfeer (1-10) 8,2
Pagina 1 vanf 3 (26 reviews)Prev123Next

Paula
uit Ten boer

Gemiddelde score: 8,4
Paula schreef op 10 januari 2018:

"Echt vakantie!"


Als ik bij oogduyne kom heb ik meteen een vakantiegevoel. Op loopafstand van het strand en op het park volop vertier. Onze kinderen vinden het fantastisch. Het zwembad met glijbaan, de bowling, indoor speelplek, airtrampoline en dit alles in een omgeving waar het als ouder ook goed toeven is. De inrichting is nl erg gezellig met veel natuurlijke materialen en helemaal van nu. Het zwembad heeft lekkere houten loungestoelen met kussens wat een gevoel van luxe geeft. Ook het restaurant ziet er knus uit. Kortom wij komen vaker.

Jacobs
uit Julianadorp

Gemiddelde score: 3,2
Jacobs schreef op 06 januari 2018:

"Restaurant"


Na het zwemmen met onze zoon (1) dachten wij even lekker te gaan lunchen in het restaurant. Kwart voor 12 kwamen we daar in een leeg restaurant aan . De koks waren reeds bezig in de keuken, dus we vroegen om de kaart. De keuken was nog niet open pas om 12 uur zei de gastvrouw, waarop ik aangaf dat onze zoon ook weer naar bed moest tussen de middag of het niet even eerder kon worden besteld (15 minuten!!). Bij navraag bij de koks blijkt echter dat er geen enkele rek in de tijd zit. Dit komt de gastvrouw met plaatsvervangende schaamte vertellen. We zien ze nota bene gewoon aan het werk zijn! Waardeloze service. De open keuken is wellicht geen goed idee bij zulk soort ongastvrije koks. Wij komen er iig nooit meer!

Hooghout
uit Julianadorp

Gemiddelde score: 5,4
Hooghout schreef op 06 januari 2018:

"Restaurant"


Waardeloze service vanuit de keuken. Een groot gedeelte van de kaart kan op aankomstdagen niet genuttigd worden.Reden: het is te druk in de keuken. Wij waren de enige tafel in het restaurant. We zien in de open keuken dat de koks het niet druk hebben, dus vragen wij of er wellicht toch van de gehele kaart gekozen kan worden, maar nee hoor daar hadden ze blijkbaar geen zin in...Veel te druk....Het restaurant is daar s middags altijd leeg. Je zou toch verwachten dat ze wat extra (gastvrijheid) service kunnen aan de weinige gasten die dan wel komen......

Debbie Brouwer
uit Julianadorp

Gemiddelde score: 10,0
Debbie Brouwer schreef op 25 november 2017:

"Kinderfeestje"


Gisteren een top kinderfeestje gehad, bowlen en zwemmen. Alles goed geregeld, top personeel. Niets is te veel als je iets vraagt. Kortom zeer geslaagd. Voor herhaling vatbaar.

Marion
uit Den Helder

Gemiddelde score: 9,6
Marion schreef op 06 oktober 2017:

"Kinderfeestje"


Gisteren vierden wij van mijn zoon het kinderfeestje in ooghduyne....kwam daar met 10 kids van 9 jaar....het bowlen was top...het zwembad geweldig....drinken genoeg...gegeten en gespeeld het personeel daar of het receptie zwembad of waar dan ook is superrrr vriendelijk en hulpsbereid...Joe en zijn vrienden hadden een top dag en moeders ook natuurlijk....heb het al door gegeven aan alle moeders....o en als er vakatures zijn....horecaervaring...gediplomeerd pedagogisch medewerker en mijn duits....Ist sehr gut da ich aus Österreich komme.... daardoor ook de mentaliteit snap....:-)

Ankelien
uit Den Helder

Gemiddelde score: 8,8
Ankelien schreef op 17 oktober 2016:

"Vergadering in Juliana's, kortom TOP"


Het was allemaal keurig geregeld! Mooie ruimtes, vriendelijke/behulpzaam personeel, voldoende eten en drinken En het avondeten was ook heerlijk!

Paul
uit Den Helder

Gemiddelde score: 8,0
Paul schreef op 13 oktober 2016:

"Vergadering in Juliana's"


Vergaderzaal goed, service goed en lunch goed.

De boer
uit Julianadorp

Gemiddelde score: 7,6
De boer schreef op 09 oktober 2016:

"De prijs is fors en het water was erg koud. We zijn uren eerder naar huis gegaan"


We zijn uren eerder naar huis gegaan.

Wennink
uit Julianadorp

Gemiddelde score: 8,6
Wennink schreef op 03 juli 2016:

"Verjaardagsfeest voor "Sarah""


Zeer geschikte locatie voor zowel kleinere als grotere gezelschappen. Gastvriendelijkheid is top en dat nemen ze heel serieus. We hebben een heel gezellig feest gehad, keurig verzorgd met erg lekkere hapjes, kortom we voelden ons enorm welkom. Top gedaan Niki Mensink, samen met je teamleden. Zoek je een gastvrije, mooie feestlocatie waar de klant zich koning voelt, dan raden wij Juliana's zeer zeker aan!

Frederike Oldersom
uit Schagen

Gemiddelde score: 9,4
Frederike Oldersom schreef op 26 november 2015:

"Kinderfeestje Zwemmen en Bowlen"


Wat hebben ze genoten!! Het had nog wel 3 uur mogen duren! -Goeie controle door het zwembadpersoneel en leuke interacties met de kids! -Heerlijk gegeten, bordjes leeg! -Zeer schoon in het zwembad! Alleen maar lof!! Tot volgend jaar!!
Pagina 1 vanf 3 (26 reviews)Prev123Next

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

  • Plezier en ontspanning
    voor het hele gezin
  • 365 dagen
    per jaar geopend
  • Subtropisch genieten
    in ons zwemparadijs
  • De beste ideeën voor
    jouw feesten en partijen
  • Vergaderen aan zee:
    dat inspireert!
  • De leukste bedrijfsuitjes
    en teambuildingsessies
         Als ik bij oogduyne kom heb ik meteen een vakantiegevoel. Op loopafstand van het strand en op het park volop vertier. Onze kinderen vinden het fantastisch. Het zwembad met glijbaan, de bowling, indoor speelplek, airtrampoline en dit alles in een omgeving waar het als ouder ook goed toeven is. De inrichting is nl erg gezellig met veel natuurlijke materialen en helemaal van nu. Het zwembad heeft lekkere houten loungestoelen met kussens wat een gevoel van luxe geeft. Ook het restaurant ziet er knus uit. Kortom wij komen vaker.


- Paula, Ten boer -

Lees alle reviews