Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier:
Home
Eten & Genieten
Restaurant Juliana's
Lunchkaart Dinerkaart Drankenkaart

Eten & Genieten - Eten & genieten bij Juliana's

Geniet van lokale specialiteiten bij Restaurant Juliana’s, binnen in het sfeervolle restaurant of buiten op het ruime terras met uitzicht op de unieke landingsvijver van Golfbaan Ooghduyne. U kunt bij Juliana’s terecht voor een gezellige borrel aan de bar, een heerlijk bakje koffie/thee met een gebakje, of om uitgebreid te lunchen of te dineren.

Tot ziens bij Juliana's!

Chefsmenu: februariElke maand stelt het team van Juliana's een heerlijk seizoensgebonden Chefsmenu voor u samen! U kunt kiezen uit een 3-gangen menu vanaf slechts €21,50 per persoon of een 4-gangen menu voor €26,50 per persoon. Klik hier voor het menu.

Reserveer uw tafel via 0223-640112. Wij verwelkomen u graag!


Feesten & PartijenWist u dat Juliana's zich ook uitstekend leent voor uw feesten en partijen? Groots opgezet of in intieme sfeer, uw samenzijn verdient alle aandacht. Wij staan voor u klaar om van uw feest een onvergetelijk succes te maken. U bent van harte welkom om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie

Actuele openingstijden

 Donderdag17.00 - 20.00
Vrijdag t/m zondag11.30 - 20.00

Bij vragen en voor reserveringen bel: 0223-640112 


Keuken: donderdag 17.00 - 20.00
Keuken: vrijdag t/m zondag12.00 - 20.00


Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Als ik bij oogduyne kom heb ik meteen een vakantiegevoel. Op loopafstand van het strand en op het park volop vertier. Onze kinderen vinden het fantastisch. Het zwembad met glijbaan, de bowling, indoor speelplek, airtrampoline en dit alles in een omgeving waar het als ouder ook goed toeven is. De inrichting is nl erg gezellig met veel natuurlijke materialen en helemaal van nu. Het zwembad heeft lekkere houten loungestoelen met kussens wat een gevoel van luxe geeft. Ook het restaurant ziet er knus uit. Kortom wij komen vaker.


- Paula, Ten boer -

Lees alle reviews