Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
Instrgram
U bevindt zich hier:
Home
Eten & Genieten
Restaurant Juliana's
Lunchkaart Dinerkaart Drankenkaart

Eten & Genieten - Eten & genieten bij Juliana's

Geniet van lokale specialiteiten bij Restaurant Juliana’s, binnen in het sfeervolle restaurant of buiten op het ruime terras met uitzicht op de unieke landingsvijver van Golfbaan Ooghduyne. U kunt bij Juliana’s terecht voor een gezellige borrel aan de bar, een heerlijk bakje koffie/thee met een gebakje, of om uitgebreid te lunchen of te dineren.

Tot ziens bij Juliana's!

Chefsmenu: novemberElke maand stelt het team van Juliana's een heerlijk seizoensgebonden Chefsmenu voor u samen! U kunt kiezen uit een 3-gangen menu voor slechts €21,50 per persoon of een 4-gangen menu voor €26,50 per persoon. Klik hier voor het menu.

Reserveer uw tafel via 0223-640112. Wij verwelkomen u graag!
Actuele openingstijden

 Donderdag17.00 - 20.30
Vrijdag t/m zondag11.30 - 20.30

Bij vragen en voor reserveringen bel: 0223-640112


Keuken: donderdag 17.00 - 20.30
Keuken: vrijdag t/m zondag12.00 - 20.30


Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Gisteren vierden wij van mijn zoon het kinderfeestje in ooghduyne....kwam daar met 10 kids van 9 jaar....het bowlen was top...het zwembad geweldig....drinken genoeg...gegeten en gespeeld het personeel daar of het receptie zwembad of waar dan ook is superrrr vriendelijk en hulpsbereid...Joe en zijn vrienden hadden een top dag en moeders ook natuurlijk....heb het al door gegeven aan alle moeders....o en als er vakatures zijn....horecaervaring...gediplomeerd pedagogisch medewerker en mijn duits....Ist sehr gut da ich aus Österreich komme.... daardoor ook de mentaliteit snap....:-)


- Marion, Den Helder -

Lees alle reviews