Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier:
Home
Activiteiten
Fun & Entertainment

Activiteiten - Fun & Entertainment

In alle Nederlandse vakanties worden er op ons park diverse leuke activiteiten georganiseerd door ons entertainmentteam. Ook de kinderen uit de omgeving van Ooghduyne zijn van harte welkom om mee te doen aan het Fun & Entertainment programma. 

Speciaal daarom hebben wij de Fun & Entertainment 5-rittenkaart in het leven geroepen. De 5-rittenkaart houdt in dat je aan vijf activiteiten van het programma mee kan doen voor €12,50.

De 5-rittenkaart kan meegenomen worden naar alle vakanties, dus red je het niet om vijf activiteiten te ondernemen in de voorjaarsvakantie? Je mag de kaart ook weer meenemen in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en Kerstvakantie. 

Het volgende Fun & Entertainment programma vindt plaats in de voorjaarsvakantie. Hier is het programma te vinden t/m donderdag 22 februari. Het programma vanaf vrijdag 23 februari volgt.

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Als ik bij oogduyne kom heb ik meteen een vakantiegevoel. Op loopafstand van het strand en op het park volop vertier. Onze kinderen vinden het fantastisch. Het zwembad met glijbaan, de bowling, indoor speelplek, airtrampoline en dit alles in een omgeving waar het als ouder ook goed toeven is. De inrichting is nl erg gezellig met veel natuurlijke materialen en helemaal van nu. Het zwembad heeft lekkere houten loungestoelen met kussens wat een gevoel van luxe geeft. Ook het restaurant ziet er knus uit. Kortom wij komen vaker.


- Paula, Ten boer -

Lees alle reviews