Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier:
Home
Activiteiten
Zwemmen
Kinderfeestjes

Zwemmen - Kinderfeestjes

Een partijtje van jouw kind bij ons vieren? Sfeervol Ooghduyne heeft alles in huis voor een geslaagde partij! De kinderen vermaken zich uitstekend in het zwembad, bij de bowling of in de binnen- en buitenspeeltuin.
Natuurlijk verzorgen wij ook limonade, patat en al het andere lekkers. Maak hier de partijkeuze en bel of mail ons voor de beschikbaarheid en verdere vragen. Een partijtje is al te boeken vanaf 4 kinderen. De genoemde prijzen gelden per kind tot en met 12 jaar.

Bij 8 kinderen of meer: jarige gratis!

Klik hier voor een overzicht met al onze spetterende kinderfeestjes!


Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Als ik bij oogduyne kom heb ik meteen een vakantiegevoel. Op loopafstand van het strand en op het park volop vertier. Onze kinderen vinden het fantastisch. Het zwembad met glijbaan, de bowling, indoor speelplek, airtrampoline en dit alles in een omgeving waar het als ouder ook goed toeven is. De inrichting is nl erg gezellig met veel natuurlijke materialen en helemaal van nu. Het zwembad heeft lekkere houten loungestoelen met kussens wat een gevoel van luxe geeft. Ook het restaurant ziet er knus uit. Kortom wij komen vaker.


- Paula, Ten boer -

Lees alle reviews